OFFICIEEL: Standard Luik neemt Van Damme over van KV Mechelen

OFFICIEEL: Standard Luik neemt Van Damme over van KV Mechelen

11-01-2022 16:04
16

Standard Luik zit niet stil tijdens de wintermercato. Joachim Van Damme is de volgende versterking die is voorgesteld op de officiële kanalen. Hij komt over van KV Mechelen.

Er wordt niet gesproken over een transfersom. ‘Vandaag werd een akkoord bereikt tussen KV Mechelen en Standard Luik over de definitieve transfer van Joachim Van Damme. Standard nam, zoals het hoort, eerst contact op met KV Mechelen. Daarna volgde snel het persoonlijke akkoord tussen Jo en de Rouches. Er is afgesproken dat er geen communicatie zal volgen over de transfersom die Standard aan KVM betaalt’, zo staat te lezen op de webstek van KV Mechelen.

Van Damme maakte alle hoogtes mee bij KV Mechelen. ‘Joachim legde de laatste vier jaar een mooi traject af, samen met KV Mechelen. Van promotie uit 1B en de bekerwinst tot twee keer top zes in 1A. Nu is de verdedigende middenvelder toe aan een nieuwe uitdaging. We wensen Joachim erg veel succes en willen hem bedanken voor al die jaren en zijn 150 officiële matchen bij Malinwa.’