UPDATE: ‘Gillet tekent een contract voor zes maanden zonder optie’

UPDATE: ‘Gillet tekent een contract voor zes maanden zonder optie’

11-01-2022 12:00 Laatste update: 12-01-2022 18:28
4

Waasland-Beveren wil zo snel mogelijk terug naar 1A, maar Westerlo lijkt dit seizoen ongenaakbaar voor de titel. Met Kevin Mirallas en Guillaume Gillet willen de Leeuwen wel nog twee grote namen halen, weet La Dernière Heure

Waasland-Beveren heeft pas Jordi Condom aangetrokken als technisch directeur. Condom blijft niet bij de pakken zitten en denkt onder meer aan Mirallas. Die is transfervrij nadat zijn contract bij Gaziantep vorige zomer al afliep. Hij speelde liefst 60 interlands voor de Rode Duivels en kan dus veel ervaring bijbrengen.

Ook Gillet is nadrukkelijk in beeld. Gillet speelde dit seizoen nauwelijks nog mee bij Sporting Charleroi en liet zijn contract verscheuren. Verwacht werd dat Gillet zou terugkeren naar zijn ex-ploeg FC Luik, maar bij Waasland-Beveren krijgt hij de kans om nog in het profcircuit te blijven. 

Een derde speler die Waasland-Beveren graag wil is Lucas Ribeiro Costa. Hij wordt momenteel door Sporting Charleroi verhuurd aan Moeskroen. 

Update: Volgens Het Nieuwsblad is de transfer van Guillaume Gillet in kannen en kruiken. De voormalige Rode Duivel komt transfervrij over nadat zijn contract bij Sporting Charleroi werd ontbonden. Ook praat Waasland-Beveren met Kevin Mirallas.

Update: La Dernière Heure meldt dat Guillaume Gillet een contract voor zes maaden zonder optie zal tekenen bij Waasland-Beveren. Gillet trainde al mee met de club. De club uit 1B hoopt ook nog op de komst van Kevin Mirallas.