Refaelov over Lamkel Zé: “Moest het ene na het andere brandje blussen bij Antwerp”

Refaelov over Lamkel Zé: “Moest het ene na het andere brandje blussen bij Antwerp”

De Gouden Scheon staat weer voro de deur. Lior Refaelov won de prijs vorig jaar in het shirt van Royal Antwerp FC. Tegenover Het Laatste Nieuws sprak Refaelov over die periode.

Refaelov had onder meer te maken met woelwater Didier Lamkel Zé. “Onder Ivan Leko was Lamkel Zé compleet uit beeld verdwenen. Toen Frankie Vercauteren arriveerde, zette Luciano D'Onofrio (toenmalige sportieve baas, red.) Lamkel Zé weer in de kern. Meer moest niet gebeuren om de chaos te laten losbarsten. De kleedkamer wilde dat niet. Ik vond dat een verschrikkelijk slecht signaal van bovenaf: Lamkel Zé kreeg zijn plek cadeau, waarom zouden de anderen dan wel nog hard werken?”

De spelersgroep was niet tevreden over de gang van zaken. “Ik was, net als Ritchie (De Laet, red.) en Faris (Haroun, red.), elke dag bezig met de jongens die ontgoocheld waren. Een veeleisende taak, ik moest het ene brandje na het andere blussen. Het was geen gezonde situatie, zelfs niet toen Lamkel Zé het verschil maakte, zoals die dag tegen Cercle (1-0, een goal van... DLZ, red.).”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie