'Tweede keeper Henderson klopt bij United aan om huurdeal mogelijk te maken'

'Tweede keeper Henderson klopt bij United aan om huurdeal mogelijk te maken'

Dean Henderson heeft bij Manchester United aangedrongen op een tijdelijk vertrek. De keeper, die voornamelijk tweede viool speelt, wil speelminuten gaan maken.

Volgens The Manchester Evening News heeft Henderson aangegeven dat hij graag wil vertrekken. Dat maakte dat manager Ralf Rangnick de Engelse doelman uit de selectie hield voor de FA Cup-wedstrijd tegen Aston Villa van maandagavond. De Duitser was eerder nog niet van zins om Henderson te laten vertrekken.

De aansporingen van de goalie zouden ervoor kunnen zorgen dat Rangnick nu wel overstag gaat en dat Ajax in beeld zou kunnen komen. MEN brengt in herinnering dat de Amsterdammers in november informeerden en dat Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, groot fan van Henderson is.

De doelman zou er zelfs voor open staan om Old Trafford definitief achter zich te laten. Tottenham Hotspur zit naar verluidt op het vinkentouw en zou ook niet onwelwillend tegenover een huurdeal staan, mocht United besluiten dat Henderson niet verkocht maar wel verhuurd mag worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie