OFFICIEEL: Fall verlaat Charleroi en gaat aan de slag in Turkije

OFFICIEEL: Fall verlaat Charleroi en gaat aan de slag in Turkije

10 januari - 23:42 Laatste update: 10 januari - 23:42
0

Sporting Charleroi staat op het punt om afscheid te nemen van een oudgediende. Mamadou Fall zal immers zeer binnenkort zijn handtekening zetten onder een verbintenis in Turkije. Kasimpasa gaat met de 30-jarige Senegalees aan de haal.

Het was al bekend dat Fall op vertrekken stond, nadat er interesse uit het Midden-Oosten en Turkije kwam. Nu is het ook bekend om welke club het gaat. Journalist Sacha Tavolieri weet dat Kasimpasa hoogstwaarschijnlijk zijn volgende werkgever wordt. Fall is al geland op de luchthaven van Istanbul, in het gezelschap van zijn makelaar. Als hij slaagt voor zijn medische proeven, ligt een contract voor tweeënhalf jaar op hem te wachten.

Zo gaat Fall voor het eerst in zijn loopbaan zijn heil zoeken buiten de Belgische landsgrenzen. De krachtige flankaanvaller werkte zich op vanuit de lagere reeksen. Na enkele sterke seizoenen bij White Star Brussels gaf Charleroi hem in 2016 een kans op het hoogste niveau. Op een kleine tussenstop bij KAS Eupen na bleef Fall ook tot nu actief op Mambourg.

Fall had steeds zijn waarde bij Charleroi, niet alleen met een handvol doelpunten, maar ook omdat hij bergen werk verzette. Vorig seizoen kende hij nog zijn meest productieve jaargang ooit, met negen rozen in de Jupiler Pro League. Deze campagne liep het echter minder vlot. Onder Edward Still kwam hij niet verder dan drie basisplaatsen. Gezien zijn staat van dienst wil Charleroi niet al te moeilijk doen om Fall te laten vertrekken.

Update: De transfer van Mamadou Fall naar het Turkse Kasimpasa is nu ook officieel, dat laat de Turkse club op de website weten. De rechtsbuiten tekende een contract voor twee en een half jaar in Turkije en verlaat Sporting Charleroi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie