OFFICIEEL: Lokeren-Temse haalt De Witte terug naar Daknam

OFFICIEEL: Lokeren-Temse haalt De Witte terug naar Daknam

10-01-2022 19:45

SC Lokeren-Temse heeft maandag een opvallende transfer bekendgemaakt. Zo haalt het oud-gediende Seth De Witte terug naar Daknam. De 34-jarige De Witte zat al een half jaar zonder club. 

De Witte maakte het laatste seizoen van het vroegere Sporting Lokeren nog mee. Toen speelde de club in 1B. Na het faillissement van Lokeren trok De Witte naar Deinze. Maar ook daar moest hij na één seizoen alweer vertrekken. 

De Witte zelf reageerde op het Twitterkanaal van Lokeren-Temse al op zijn overstap. "Het doet vreemd hier terug te zijn. Ik heb hier een turbulent jaar meegemaakt, maar ben de ploeg achteraf blijven volgen. Eigenlijk is dat ook de reden dat ik hier nu ben: je kan niet naast de ambitie van de club heen en de supporters staan nog altijd als een blok achter het team."

De Witte komt alvast enkele oude bekenden tegen bij zijn nieuwe club. "Ik ken nog een paar spelers, zoals Mathias Schils, Gil Van Moerzeke, Diamant Ramazani. Ik kan niet wachten om de anderen te leren kennen. Ik ben klaar om er in te vliegen."