Jans kan lachje niet onderdrukken na wissel van Vlap: Met diarree op het veld

Jans kan lachje niet onderdrukken na wissel van Vlap: "Met diarree op het veld"

10 January - 16:05
4

FC Twente-trainer Ron Jans is tevreden over de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, maar heeft één week voor de Eredivisie-hervatting tegen sc Heerenveen nog geen topfitte selectie tot zijn beschikking. Michel Vlap moest in de oefenwedstrijd tegen Eintracht Braunschweig al vroeg naar de kant.

Vlap moest in het oefenduel na een half uur naar de kant. Jans kan een lachje niet onderdrukken als die wissel in gesprek met 1Twente Enschede ter sprake komt: de huurling van RSC Anderlecht kampte met buikklachten. "Het kwam opeens voor de wedstrijd weer op en die liep dus met diarree in het veld... Dat is geen lekker gevoel, denk ik. Hij zou eigenlijk zestig minuten spelen, maar daar hebben we dertig minuten van gemaakt. We hebben hem meteen naar huis gestuurd, want het kan ook besmettelijk zijn. Ik ga ervan uit dat dit maandag wel weer goedkomt."

FC Twente heeft de eerste seizoenshelft afgesloten op een zesde plek. Heerenveen, AZ (KNVB Beker) en Willem II zijn de drie tegenstanders in januari. Vlap speelde voor de winterstop 18 competitieduels. Daarin scoorde de huurling van Anderlecht 3 keer en was goed voor 1 assist. Bij Anderlecht heeft Vlap nog een contract tot medio 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie