Frenkie de Jong en Araújo met sterretje achter de naam opgenomen in Barça-selectie

Frenkie de Jong en Araújo met sterretje achter de naam opgenomen in Barça-selectie

FC Barcelona neemt Frenkie de Jong mee naar Saudi-Arabië voor de Supercopa-wedstrijd tegen aartsrivaal Real Madrid, maar lijkt niet in actie te gaan komen. De Oranje-international moest, net als Ronald Araújo, de voorbije wedstrijd missen en is met enig voorbehoud opgenomen in de volgende wedstrijdselectie.

Zowel De Jong als Araújo kwam niet ongeschonden uit de bekerwedstrijd tegen Linares Deportivo en ontbrak zaterdag tegen Granada. Het tweetal is opgenomen in de 24-koppige Supercopa-selectie van trainer Xavi, maar achter hun namen staat wel een asterisk. De verdediger en de controleur zijn nog niet officieel fit verklaard, maar stappen wel in het vliegtuig naar Saudi-Arabië.

Het bepaald niet okselfrisse Barça – onder meer Pedri en nieuwkomer Ferran Torres ontbreken nog altijd – speelt woensdag in Riyadh alweer zijn vierde wedstrijd van de januarimaand. Als er wordt gewonnen van Real Madrid, dan volgt zondag nog de Supercopa-finale tegen Atlético Madrid of Athletic Bilbao. Datzelfde Athletic is op woensdag 19 januari sowieso de volgende tegenstander in de Copa del Rey, daarna wacht Deportivo Alavés nog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie