Ferrera verlaat Saoedi-Arabië na ruim twee jaar: 'Aan al het goede komt einde'

Ferrera verlaat Saoedi-Arabië na ruim twee jaar: 'Aan al het goede komt einde'

09-01-2022 22:49
2

Yannick Ferrera is niet langer de hoofdtrainer van Al-Fateh. Dat nieuws heeft onze landgenoot zelf bekendgemaakt via zijn sociale media. Ferrera stond ruim twee jaar aan het hoofd van de club uit Saoedi-Arabië.

Op zijn Instagram-account heeft Ferrera zijn vertrek bekendgemaakt. Het bericht is opvallend positief: de trainer bedankt het bestuur van Al-Fateh voor de samenwerking en zegt nog steeds erg veel respect voor hen te hebben. Maar 'aan al het goede komt een einde', beseft hij maar al te goed.

Sinds oktober 2019 stond Ferrera onder contract bij Al-Fateh, dat zeker geen hoogvlieger is in het Saoedische voetbal. Ook dit seizoen weer moest de club knokken tegen de degradatie. Momenteel prijkt Al-Fateh op een veertiende plaats. Al bij al zette Ferrera er wel degelijke resultaten neer, maar dat bleek dus onvoldoende om verder samen te werken.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yannick Ferrera (@yannick_ferrera)

Ferrera is in ons land uiteraard gekend als trainer van achtereenvolgens Sporting Charleroi, Sint-Truiden, Standard Luik, KV Mechelen en Waasland-Beveren. Daar werd hij ontslagen in november 2018.