'Abramovich blijft verveeld zitten met interview en denkt na over vertrek Lukaku'

'Abramovich blijft verveeld zitten met interview en denkt na over vertrek Lukaku'

09-01-2022 22:29
6

Na zijn explosieve interview in Italië heeft Romelu Lukaku zich veel kritiek op de hals gehaald. Na een goed gesprek met Thomas Tüchel zijn de wonden enigszins glad gestreken, al lijkt Roman Abramovich niet helemaal overtuigd. De Russische eigenaar denkt zelfs na over een verkoop van de Rode Duivel.

Volgens Talk Sport zit Abramovich nog steeds erg verveeld met het interview van Lukaku. Naar verluidt is hij 'ontgoocheld' over diens ingesteldheid. Een verkoop behoort dan ook tot de mogelijkheden, al is dat natuurlijk geen sinecure gezien de enorme transferwaarde van Big Rom. Afgelopen zomer betaalde Chelsea nog ruim honderd miljoen euro voor hem.

De grootorde van de bedragen leiden ertoe dat slechts een handvol clubs Lukaku kan veroorloven. Abramovich zou daarom een lijntje uitgeworpen hebben naar Paris Saint-Germain, dat in de volgende transfermercato Kylian Mbappé dreigt te verliezen aan Real Madrid. Lukaku zou dan zijn opvolger kunnen worden. Blijkbaar zou Abramovich vrede nemen met een transfersom van 'slechts' 90 miljoen euro.