'KRC Genk krijgt meteen slecht nieuws over nieuweling Ouattara'

'KRC Genk krijgt meteen slecht nieuws over nieuweling Ouattara'

10-01-2022 09:42
1

Na een moeilijk einde van 2021 moet KRC Genk in het nieuwe jaar vol aan de bak in onze competitie. Bernd Storck kreeg de voorbije weken echter flink wat minder nieuws. Nu ook van nieuweling Aziz Ouattara.

Bij Genk is er, net zoals bij heel wat andere Belgische clubs, een uitbraak van het coronavirus en zijn er daardoor dus ook heel wat spelers afwezig. Ook nieuweling Ouattara zal er de komende dagen nog niet bij zijn, weet men bij Het Belang van Limburg.

De Ivoriaanse middenvelder heeft een positieve test afgelegd en moet dus ook meteen in quarantaine bij Genk. Ouattara kan daardoor op training nog geen kennis maken met zijn nieuwe ploegmaats, maar komt daardoor mogelijk na de winterstop ook nog niet meteen in actie.

Op 16 januari neemt Genk het namelijk op tegen K. Beerschot V.A, al is de kans klein dat dat dan ook met nieuweling Ouattara zal zijn. Dat zal echter wél met Bryan Heynen en Maarten Vandevoordt zijn. Zij hadden eerder nog positief getest, maar zijn er nu opnieuw bij na een negatieve test.