Vormer: 'Ik heb een verschrikkelijke tijd gehad bij Club Brugge'

Vormer: 'Ik heb een verschrikkelijke tijd gehad bij Club Brugge'

10-01-2022 07:00 Laatste update: 07:04
24

Club Brugge heeft met Alfred Schreuder een nieuwe trainer in huis gehaald. Hij neemt het over van Philippe Clement, die richting AS Monaco vertrok. Daar lijkt Ruud Vormer wel enigszins tevreden mee te zijn.

De aanvoerder van Club Brugge ziet met nieuwe trainer Schreuder ook al meteen een verschil. "Er is een nieuw elan onder Schreuder. Daar moeten we eerlijk over zijn", zegt Vormer bij NOS Studio Sport.

Vormer was de laatste tijd niet langer een basispion onder Clement, maar dacht niet aan een vertrek. ""Ik heb het hier naar mijn zin", aldus Vormer. Toch lijkt het vertrek van Clement wel voor een grote opluchting gezorgd te hebben bij de middenvelder. "De laatste maanden had ik het wel wat lastiger. Ik heb een verschrikkelijke tijd gehad", verrast hij.

Bij de Nederlandse omroep ging men zelfs nog een stapje verder en gaf men aan dat Vormer 'niet door één deur kon' met voormalig trainer Philippe Clement. Onder Schreuder krijgt Vormer nu een nieuwe kans om weer een volwaardige basispion te worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s