Brys nog niet tevreden, trainer van OHL spreekt duidelijke taal over versterkingen

Brys nog niet tevreden, trainer van OHL spreekt duidelijke taal over versterkingen

09-01-2022 20:26

Oud-Heverlee Leuven is druk bezig met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Dat doet ht voorlopig met dezelfde spelers, maar Marc Brys hoopt binnenkort wel enkele nieuwelingen te kunnen verwelkomen.

De trainer van OHL wil er vooral een nieuwe spits bij. Dat benadrukt hij nog eens in een gesprek met Het Nieuwsblad. "Er is inderdaad grote haast bij", zegt Brys. "Elke dag dat hij later komt, is voor mij een dag te laat, maar soms zijn verlangens, bijvoorbeeld van mezelf, nu eenmaal niet haalbaar."

Als het van Brys afhangt, is die nieuwe spits er dus al voor de herstart van de Belgische competitie. Hij vindt de komst van een spits ook belangrijker dan versterking op andere posities. "Ik heb liever dat we al het budget aan één aanvaller besteden, dan dat we drie spelers gaan halen voor verschillende posities. Zo heb ik dat ook aan het bestuur overgemaakt", spreekt hij duidelijke taal.

Na het vertrek van Thomas Henry haalde OHL met Sory Kaba en Kaveh Rezaei twee nieuwe spitsen in huis. Volledig overtuigen kon het duo echter niet.