UPDATE: 'Afscheid bij Anderlecht, Harwood-Bellis binnen 24 uur van Stoke City'

UPDATE: 'Afscheid bij Anderlecht, Harwood-Bellis binnen 24 uur van Stoke City'

09-01-2022 17:33 Laatste update: 10-01-2022 15:40
22

Voor Taylor Harwood-Bellis zit het verhaal bij RSC Anderlecht er zo goed als zeker op. De verdediger kan terugkeren naar Engeland en aan de slag gaan bij Stoke City.

Eerder klonk het al dat Harwood-Bellis de belangstelling van Stoke City geniet en kan terugkeren naar Engeland. De verdediger was zondag ook een opvallende afwezige bij de oefenwedstrijden van paars-wit. Daar was een goede reden voor. Volgens Het Laatste Nieuws is Harwood-Bellis op dit moment namelijk al in Engeland.

De verdediger is daar om de laatste details omtrent de transfer naar Stoke City af te ronden. Harwood-Bellis zocht naar een oplossing nadat hij zijn basisplek was kwijtgeraakt aan Lisandro Magallan. Die lijkt hij nu bij Stoke City gevonden te hebben.

Update: Volgens John Percy is de transfer van Harwood-Bellis bijna rond. Binnen de 24 uur moet de deal rond zijn, stelt de journalist van Daily Telegraph. De verdediger legt maandag zijn medische testen af bij Stoke City. De voorbije maanden huurde Anderlecht Harwood-Bellis van Manchester City. De voorbije matchen was de speler in het Lotto Park zijn basisplaats kwijt.