Breaking news

Steun van Anderlecht aan Club Brugge: Delcroix stuurt brief naar speelster

Een ontslag van Wilmots bij Raja Casablanca? Er is een oorlog aan de gang

Een ontslag van Wilmots bij Raja Casablanca? "Er is een oorlog aan de gang"

Gepubliceerd: donderdag 13 januari 2022 om 09:46do 13-01-2022 om 09:46

Moet Marc Wilmots binnenkort op zoek naar een nieuwe club. Volgens Marokkaanse media staat Raja Casablanca op het punt om de coach te ontslaan, maar dat spreekt de voormalige bondscoach nu zelf tegen.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws was Wilmots duidelijk, volgens hem zit er geen ontslag aan te komen. "Ik weet van niks", klonk het. Volgens hem komen die geruchten er door de interne machtsstrijd en de afgelopen presidentsverkiezingen bij de club. "Er is een soort oorlog aan de gang tegen Mahfoud (de nieuw president, red.). En aangezien ik een coach ben die aangesteld is door Mahfoud..."

Zekerheid
Volgens hem zit er dus ook weinig waarheid in de geruchten dat Raja Casablanca denkt aan zijn ontslag. "De communicatie zit scheef, simpelweg omdat er geen communicatie is. Iedereen spreekt er maar op los, behalve de president – hij geeft zelden interviews."

"Ik heb gisteren nog met de voorzitter samengezeten om de toekomst op korte termijn te bespreken. Ik raad de mensen in België aan om de artikels niet te geloven. De waarheid is dat ik hier niet buiten lig en ik heb ook geen signalen gekregen dat dat zal gebeuren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws