AS Monaco spreekt duidelijke taal over mogelijke transfers bij Club Brugge

AS Monaco spreekt duidelijke taal over mogelijke transfers bij Club Brugge

08-01-2022 20:19
8

AS Monaco shopte deze winter opnieuw bij Club Brugge en haalde Philippe Clement weg bij Blauw-Zwart. Er waren ook geruchten over transfers van nog enkele andere sterkhouders, maar dat weerlegt de club nu.

De voorbije weken en maanden werden onder andere Clinton Mata en Charles De Ketelaere genoemd als potentiële versterkingen voor Club Brugge. Zover zal het echter niet komen. "Ik denk dat we Vincent (Mannaert, nvdr.) en Bart (Verhaeghe, nvdr.) nu een beetje met rust moeten laten", lachte Sportief Directeur Paul Mitchell bij Eleven Sports.

Bij Club Brugge zal men ongetwijfeld een zucht van verlichting slaken. Het verloor één jaar geleden Krépin Diatta al aan AS Monaco en zag nu ook trainer Clement vertrekken. Een transfer van een nieuwe sterkhouder komt er echter niet.

Mata is ook dit seizoen weer een sterkhouder bij Blauw-Zwart en heeft zich dan ook opnieuw in de kijker gespeeld bij flink wat clubs. Toch lijkt hij het seizoen nog af te gaan maken, net zoals Charles De Ketelaere. Het goudhaantje van Blauw-Zwart moet zijn club nog aan een titel zien te helpen en lijkt daarna door de grote poort te gaan vertrekken.