Opstelling van Club tegen Puskás: Buchanan en Vormer opnieuw in de basis

Opstelling van Club tegen Puskás: Buchanan en Vormer opnieuw in de basis

08-01-2022 14:40 Laatste update: 14:52

Na de annulering van de oefenpartij met Feyenoord, vond Club Brugge al snel een nieuwe tegenstander. Het Hongaarse Puskas FC Academy is de tweede tegenstander van Alfred Schreuder en co. Club Brugge deelt zijn opstelling. Buchanan in de basiself.

Na het gelijkspel tegen Karlsruher speelt Club haar tweede oefenwedstrijd in Malaga. Niet Feyenoord dus, maar Puskás Akadémia neemt het op tegen de landskampioen. Vorig seizoen werd Puskás vice-kampioen in Hongarije. In de UEFA Europa Conference League kon de club één ronde doorstoten door het Finse Inter Turku te elimineren. Maar in de 2e voorronde was het Letse Rīgas FS te sterk, de club die in de volgende ronde tegen AA Gent uitkwam.

Opstelling
Schreuder maakt zijn basiself  bekend voor zijn tweede (officieuze) wedstrijd voor Club. De coach roteert op enkele posities en lijkt te werken naar zijn basiself voor de herstart van de competitie. Noa Lang en Charles De Ketelaere starten voor het eerst onder het nieuwe bewind. Buchanan en Ruud vormer kunnen beiden opnieuw rekenen op een basisplek en hebben de coach blijkbaar overtuigd.