'Morata boos op Allegri: Spanjaard wil koste wat kost vertrekken naar Barcelona'

'Morata boos op Allegri: Spanjaard wil koste wat kost vertrekken naar Barcelona'

08-01-2022 13:46
6

De handelswijze van Juventus inzake een eventueel vertrek van Álvaro Morata wekt veel ergernis bij de hoofdrolspeler zelf. De spits staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Barcelona, al houdt Juventus-trainer Massimiliano Allegri een vertrek tegen. 

Morata is gefrustreerd door de blokkade van Allegri, weet AS. De Italiaanse oefenmeester wil eerst een opvolger voor Morata vinden, voor hij hem laat gaan. Dit is tegen het zere been van de aanvalsleider, die koste wat kost wil verkassen naar Barcelona. Volgens het Spaanse medium heeft Xavi Hernández al contact gezocht met Morata, om hem gerust te stellen en te bevestigen dat Barcelona hem graag ziet komen.

Voorlopig zal 'operatie-Morata' even tot stilstand komen. Allegri zoekt een pure afmaker en hoopt op de komst van Mauro Icardi. Als de Argentijn niet haalbaar blijkt, maakt Morata het seizoen naar alle waarschijnlijkheid af in Turijn. Dat is goed nieuws voor Luuk de Jong, die bij komst van Morata naar verluidt meteen op de transferlijst wordt gezet.