'Feyenoord en FC Twente tonen interesse in Amrabat (ex-Club Brugge)'

'Feyenoord en FC Twente tonen interesse in Amrabat (ex-Club Brugge)'

08-01-2022 11:26 Laatste update: 11:34
1

Een opvallend gerucht uit Italië: Feyenoord en FC Twente zouden hun zinnen hebben gezet op Sofyan Amrabat (ex-Club Brugge). De rol van de 25-jarige middenvelder bij Fiorentina lijkt namelijk uitgespeeld.

La Viola betaalde in de zomer van 2020 nog bijna twintig miljoen euro voor Amrabat, maar sinds de komst van trainer Vincenzo Italiano afgelopen zomer is zijn perspectief flink vertroebeld. Volgens Firenzeviola heeft de Marokkaanse international nu te horen gekregen dat er voor hem geen toekomst meer is in Florence. Serie A-clubs Cagliari en Torino toonden al belangstelling, maar een transfer naar het buitenland ligt meer voor de hand.

Voor Amrabat is de nodige interesse, schrijft het Italiaanse medium, maar vooral Feyenoord, FC Twente en het Spaanse Espanyol zitten op het vinkentouw. Amrabat speelde eerder in het seizoen 2017/2018 voor de Rotterdammers, die hem destijds overnamen van FC Utrecht. Een groot succes werd dat niet en een jaar later vertrok hij al naar Club Brugge. Via Hellas Verona speelde hij zich vervolgens in de kijker bij Fiorentina.

Amrabat bereidt zich momenteel met Marokko voor op de Afrika Cup. Hij heeft nog een contract tot medio 2024.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie