'Coutinho keert niet terug bij Barça en stapt snel op vliegtuig naar Engeland'

'Coutinho keert niet terug bij Barça en stapt snel op vliegtuig naar Engeland'

Philippe Coutinho lijkt hard op weg naar Aston Villa. De Braziliaan mag vertrekken bij FC Barcelona, dat daarmee financiële ruimte probeert te maken om andere spelers naar Camp Nou te halen. Villa en Barça zouden er inmiddels zo goed als uit zijn.

Met dat nieuws pakt Diario SPORT donderdagavond uit. Coutinho wordt voor anderhalf seizoen verhuurd aan de Premier League-club. Dat is opvallend, aangezien de Braziliaan nog tot de zomer van 2023 onder contract staat in Camp Nou. Barcelona ziet dit echter als de beste optie, aangezien het Coutinho dan uit de boeken heeft. Mogelijk wordt de deal de komende uren al beklonken.

Mocht de deal binnenkort daadwerkelijk doorgaan, dan bestaat er een mogelijkheid dat Ferran Torres op tijd ingeschreven kan worden voor de Primera División-wedstrijd tegen Granada van aanstaande zaterdag. Woensdag werd Dani Alves al succesvol ingeschreven voor het restant van La Liga.

In Birmingham kan Coutinho herenigd worden met Steven Gerrard, met wie hij bij Liverpool nog samenspeelde. De huidige Villa-manager zou een belangrijke rol hebben gespeeld in de keuze van Coutinho om naar de club te komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie