'Depoitre vertrekt bij Gent, Standard haalt Gentenaar maar ziet Klauss vertrekken'

'Depoitre vertrekt bij Gent, Standard haalt Gentenaar maar ziet Klauss vertrekken'

06-01-2022 20:30
30

De wintertransferperiode is begonnen en flink wat Belgische clubs zijn dan ook op zoek naar versterkingen. Dat zou weleens voor enkele opvallende deals kunnen zorgen.

Volgens Sacha Tavolieri staan KAA Gent, Standard en Sporting Charleroi namelijk op het punt om voor de meest spraakmakende transfers van deze winter te doen. Na het vertrek van Hugo Siquet zoekt Standard naar een rechtsachter en hoopt het te kunnen shoppen bij KAA Gent. Het is namelijk van plan om Jordan Botaka, die overbodig is bij de Buffalo's, in huis te halen.

Gent zou dan weer bij Standard shoppen en Joao Klauss (die momenteel gehuurd wordt door Standard, maar definitief overgenomen kan worden) in huis halen. De Braziliaanse spits kan daarbij het vertrek van een Gent-speler opvangen. Zo lijkt Laurent Depoitre te gaan verhuizen.

De sterke spits heeft een aflopend contract bij Gent, dat niet verlengd lijkt te worden. Hij kan deze winter namelijk nog verhuizen en richting Sporting Charleroi verhuizen, dat via Mogi Bayat eerder al zaken deed met Gent en Vakoun Bayo aantrok.