Meer dan één: KAA Gent gaat de transfermarkt op

Meer dan één: KAA Gent gaat de transfermarkt op

06-01-2022 19:49
5

KAA Gent zal deze winter nog in actie schieten en is op zoek naar versterkingen. Het wil 2022 goed beginnen en dan liefst met enkele aanwinsten.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans bijzonder groot dat men bij KAA Gent deze winter nog versterking in huis haalt. Het zou azen naar aanwinsten op minstens twee posities: een verdediger en iemand voor de aanvalslinie.

Eerder raakte al bekend dat Gent op zoek ging naar versterking voor de achterlinie, zeker door de afwezigheid van Michael Ngadeu door de Afrika Cup. Voorin moeten de Buffalo's het dan weer doen zonder Tarik Tissoudali en lijkt Laurent Depoitre aan het einde van dit seizoen te gaan vertrekken. Een nieuwe aanvaller moet voor extra concurrentie en mogelijke opvolging zorgen.

Wanneer die aanwinsten verwacht kunnen worden, is nog niet duidelijk. Hein Vanhaezebrouck had ze liever vandaag dan morgen al gezien. "Met kerstdag krijg je cadeautjes, maar dat is al gepasseerd", lacht de trainer. "Misschien ligt er hier of daar nog een pakje in een opslagplaats, de pakjesdiensten werken niet meer perfect. Ik heb geen verwachtingen, ik ben intussen te oud om nog te staan springen voor mógelijke pakjes", besloot hij met een kwinkslag.