Anderlecht vat de trainingen als laatste eersteklasser terug aan in Neerpede

Anderlecht vat de trainingen als laatste eersteklasser terug aan in Neerpede

06-01-2022 11:02
4

De gehele Jupiler Pro League stond reeds op de trainingsvelden, RSC Anderlecht begon gisteren als laatste opnieuw met trainen. De winterstage in Dubai viel in het water, er wordt nu gewoon getraind in het vertrouwde Neerpede. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Een verschil van bijna 20 graden. Zon in Dubai, druilerig weer in Neerpede. Toch moet er getraind worden, coronacrisis of niet. Anderlecht vertrok niet naar Dubai uit schrik om in de Emiraten vast te zitten door een quarantaine. Alle voordien gemaakte plannen werden dus overboord gesmeten.

De eerste oefensessie van 2022 was een stuk later dan gepland. De spelers kregen na hun 0-7 zege op K. Beerschot V.A een extra dagje rust. Ook de training ging verder op dit elan, omdat veel spelers nog covidtests moesten afleggen en niet iedereen tijdig hun resultaat kreeg. De training bestond dus grotendeels uit een uitgebreide inloopsessie. 

De groep van spelers is nog steeds dezelfde als voor de winterstop, geen nieuwe gezichten dus op training. AS Roma-rechtsback Bryan Reynolds is nog steeds slechts een gerucht. Hetzelfde geldt voor de Peruviaanse spits Percy Liza.