Ancelotti gelooft in de wederopstanding van Hazard: Beetje bij beetje

Ancelotti gelooft in de wederopstanding van Hazard: "Beetje bij beetje"

06-01-2022 10:26

De kwalificatie van Real Madrid voor de laatste zestien van de Copa del Rey was woensdagavond geen pretje tegen Alcoyano, een ploeg uit de derde divisie. Real Madrid won uiteindelijk met 3-1. Eden Hazard speelde 78 minuten en gaf een assist in een moeilijke avond voor de hele Madrileense ploeg.

Carlo Ancelotti klonk tevreden over de inzet van Hazard. "De kwaliteitsspelers hebben meer geleden dan de anderen," verklaarde Real Madrid coach Carlo Ancelotti na de wedstrijd. "Eden probeerde het, zelfs als 9. Het hele team deed wat ze moesten doen. Hazard, Rodrygo en dat soort spelers die meer kwaliteit hebben, hebben meer geleden", citeert RTBF Ancelotti.

Meer vertrouwen
"Ik hoop hem snel zelfverzekerd te zien. Hij moet meer vertrouwen in zichzelf hebben, want hij heeft de kwaliteiten om het beter te doen. Ik denk dat hij beetje bij beetje terug zal komen. Het is belangrijk dat hij doet wat hij doet. Zijn toestand is veel beter dan een paar maanden geleden. Hopelijk kan hij weer op zijn best worden!"

Eden Hazard is dit seizoen al 16 keer in actie gekomen, waarvan 8 keer als starter. De Rode Duivel heeft twee assists gegeven, maar heeft het net nog niet gevonden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie