'Ex-Anderlecht speler Antonucci verkast opnieuw naar Volendam'

'Ex-Anderlecht speler Antonucci verkast opnieuw naar Volendam'

5 januari - 11:50
0

Feyenoord stalt Francesco Antonucci in de Keuken Kampioen Divisie, de Nederlandse Tweede Klasse. Antonucci gaat opnieuw voor FC Volendam spelen. De 22-jarige aanvallende middenvelder wordt door Feyenoord de rest van het seizoen uitgeleend aan de koploper uit de Keuken Kampioen Divisie. Er is geen optie tot koop afgesproken.

Feyenoord betaalde in de zomer van 2020 een slordige twee miljoen euro aan AS Monaco voor het jeugdproduct van RSC Anderlecht.  Na het vertrek bij Monaco mocht Antonucci meteen op huurbasis aansluiten bij Volendam. Eenmaal in De Kuip bleek trainer Arne Slot geen basisspeler in de Italo-Belg te zien.

Amper speelminuten
Mede door blessures kwam Antonucci niet vaak aan spelen toe. Antonucci speelde op die manier slechts één officiële wedstrijd voor Feyenoord, een invalbeurt van negen minuten tegen FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League. Volendam, dat de transfer nog wel moet bevestigen, gaat nu met Antonucci aan de haal. Met trainer Wim Jonk werkte hij de laatste jaren succesvol samen. Antonucci wordt bij Volendam zeer gewaardeerd en produceerde 15 goals en 17 assists in zijn eerste 53 wedstrijden voor de club.

"Hij heeft hét"
Antonucci moet Volendam helpen het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie veilig te stellen. In december sprak Wim Jonk al de hoop uit dat de Belgisch-Italiaanse middenvelder opnieuw zou komen. "Ik zou liegen als dat niet zo is", aldus de trainer eerder tegenover NH Sport. "Maar dat geldt voor elke ploeg in Nederland denk ik, die op een bepaald niveau speelt. We gaan het wel zien, want hij heeft hét natuurlijk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie