Mannaert laat zich uit over wintermercato Club Brugge: “Iedereen krijgt een kans”

Mannaert laat zich uit over wintermercato Club Brugge: “Iedereen krijgt een kans”

04-01-2022 23:13
4

Alfred Schreuder is de nieuwe hoofdtrainer van Club Brugge. De Nederlander neemt het roer over van Philippe Clement. Tegenover Het Laatste Nieuws laat Vincent Mannaert zich uit over de komende wintertransferperiode.

Er wordt niet overhaast te werk gegaan. “Alfred zit al lang genoeg in het voetbal om te weten dat hij eerst de tijd moet nemen om deze kern door te lichten. Hij is er wel van overtuigd dat hier veel kwaliteit aanwezig is om de doelstellingen te behalen. Deze groep heeft dit seizoen ook al bewezen tot wat het in staat is. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in. Oké, sommige jongens zijn te weinig aan bod gekomen, waarvan we dachten dat ze meer gingen spelen.”

Schreuder zal iedereen een kans geven en pas dan zal de balans worden opgemaakt. “Daarom zijn we benieuwd naar de bevindingen van onze nieuwe trainer. Als hij het niet ziet in bepaalde jongens, dan moeten we correct zijn naar hen toe. Maar eerst zal hij, zoals het hoort, iedereen een kans geven, om daarna ongetwijfeld met een heldere analyse te komen. Dat zal iets voor binnen ten vroegste twee weken zijn.”