Lukaku verontschuldigt zich publiekelijk in filmpje: “Nu vertrouwen terugwinnen”

Lukaku verontschuldigt zich publiekelijk in filmpje: “Nu vertrouwen terugwinnen”

04-01-2022 21:13 Laatste update: 21:17
9

Romelu Lukaku zorgde voor ophef in Londen na een openhartig interview met Sky Sports. Inmiddels zijn alle plooien gladgestereken bij Chelsea en coach Thomas Tuchel, maar de Rode Duivel komt met een filmpje waarin hij zijn verontschuldigingen publiekelijk aanbiedt.

Lukaku is van jongs af aan een grote fan van Chelsea. “Aan de fans wil ik sorry zeggen voor de commotie die ik heb veroorzaakt. Jullie kennen de connectie die ik met deze club heb sinds mijn tienerjaren, dus ik begrijp jullie volledig. Uiteraard is het nu aan mij om jullie vertrouwen terug te winnen. Ik zal mijn best doen om elke dag mijn betrokkenheid te tonen op training en in de wedstrijden en ervoor zorgen dat we wedstrijden winnen.”

Coach Tuchel liet Lukaku uit de selectie voor de topper tegen Liverpool. “Ook aan de manager verontschuldig ik mij, aan mijn ploegmaats en het bestuur. Het was niet het juiste moment om dat te doen. Ik wil dit nu achter mij laten, vooruit kijken en ervoor zorgen dat we wedstrijden beginnen te winnen door optimaal te presteren”, aldus Lukaku.