'Standard grijpt tot twee keer toe mis en zoekt nog steeds naar vervanger Siquet'

'Standard grijpt tot twee keer toe mis en zoekt nog steeds naar vervanger Siquet'

03-01-2022 16:15
7

Bij Standard is het deze winter nog serieus zoeken naar mogelijke versterking. Het zag Hugo Siquet vertrekken en hoopt een vervanger te vinden. Al loopt die zoektocht niet al te makkelijk.

Door het gebrek aan financiële middelen moet men bij Standard bijzonder creatief omspringen met het geld. Bij La Capitale weet men dat Standard eerst dacht aan een uitleenbeurt van Mergim Vojvoda, maar zijn club Torino werkte niet mee. De ex-speler van Standard wilde ook graag in Italië blijven.

In datzelfde Italië dacht men bij Standard dan ex-Charleroiverdediger Maxim Busi in huis te kunnen halen. Onze landgenoot koos echter voor Stade de Reims, waar hij aan het begin van dit jaar tekende. Ook Bryan Reynolds, in de belangstelling van Club Brugge en RSC Anderlecht, stond even in de belangstelling, maar was nooit echt een optie.

Voor Standard blijft het dus zoeken naar die versterking op de rechtsachter, maar moet het ook nog enkele spelers van de hand doen. Onder andere Selim Amallah, Maxime Lestienne en Nicolas Gavory worden gelinkt aan een vertrek.