Club op de luchthaven: Vormer en De Mil druk in gesprek, Lang heeft goed voornemen

Club op de luchthaven: Vormer en De Mil druk in gesprek, Lang heeft goed voornemen

03-01-2022 10:16
9

Club Brugge is maandagochtend met de nodige kopzorgen richting Marbella vertrokken. In de Spaanse zon gaat het zich een week lang voorbereiden op het vervolg van het seizoen, met de titel en de Croky Cup als overgebleven doelstellingen. Op de luchthaven sprongen twee Nederlanders alvast in het oog.

In de eerste plaats zag Het Laatste Nieuws een bedrijvige Ruud Vormer, die druk in de weer was met Rik De Mil. Die laatste zal de winterstage van Club in goede banen leiden als interim-coach na het vertrek van Philippe Clement en zijn assistenten. Dat uitgerekend aanvoerder Vormer met De Mil aan de praat geraakt, is vrij symbolisch: met Clement boterde het de laatste maanden niet meer. 

Ook Noa Lang tekende uiteraard present voor de afreis naar Marbella. De vleugelaanvaller van Club sloot 2021 op slechte wijze af, door twee keer geel te pakken in de verloren stadsderby met Cercle (2-0). Gelukkig heeft de kerstperiode, die traditioneel in het teken staat van bezinning, raad gebracht. "Minder gele kaarten pakken, daar zijn we voor", deelde hij zijn goede voornemen voor 2022 met een staflid.