OFFICIEEL: Club Brugge maakt einde aan ongelukkige terugkeer van Wesley

OFFICIEEL: Club Brugge maakt einde aan ongelukkige terugkeer van Wesley

03-01-2022 08:30 Laatste update: 09:28
7

Ook Het Laatste Nieuws meldt nu dat Wesley Moraes vertrekt bij Club Brugge. De Braziliaan wordt voor een jaar verhuurd aan Internacional, een middenmoter in zijn thuisland. 

Afgelopen week meldden Braziliaanse bronnen al dat hij gesprekken voerde met verschillende clubs. Aanvankelijk had Palmeiras de beste kaarten, maar zij kregen het financiële plaatje niet rond. Internacional kon dat wel. Wesley wordt door Aston Villa voor een jaar verhuurd aan die club.

Wesley werd in de zomer teruggehaald door Club, maar speelde amper 69 minuten mee in de Jupiler Pro League. Hij scoorde daarin geen enkel doelpunt. Wesley speelde vorig seizoen geen enkele minuut bij Aston Villa door een zware blessure. Bij die club heeft hij wel nog een contract lopen tot de zomer van 2024.

Update: De overstap van Wesley naar Internacional lijkt er wel degelijk te komen. Met één simpel zinnetje op haar website heeft Club Brugge alvast aangekondigd dat haar huurovereenkomst rond de Braziliaanse spits afgesloten is. In principe keert Wesley dus terug naar Aston Villa, al zal hij waarschijnlijk rechtstreeks de tocht naar zijn thuisland aanvatten. Zijn Brugse terugkeer is allerminst een succes geweest. Wesley kwam slechts aan iets meer dan 100 speelminuten, waarin hij niet wist te scoren.