UPDATE: 'Gent stelt twee andere JPL-clubs teleur, Bruno gaat nergens naartoe'

UPDATE: 'Gent stelt twee andere JPL-clubs teleur, Bruno gaat nergens naartoe'

02-01-2022 22:00 Laatste update: 08-01-2022 13:05
7

De transfer van Gianni Bruno naar KAA Gent is voorlopig geen succes. Mogelijk kan OHL daar een mouw aanpassen. De Leuvenaars zoeken een nieuwe spits en hebben Bruno bovenaan de lijst gezet, weet Het Nieuwsblad

Door de Afrika Cup speelt OHL namelijk Sory Kaba een paar weken kwijt. Hij is geselecteerd voor Guinee. Marc Brys wil graag een vervanger en Bruno past binnen dat profiel. 

KAA Gent is echter niet van plan om Bruno zomaar te laten gaan. Het heeft zelf twee miljoen euro betaald om hem over te nemen van Zulte Waregem. Er is ook nog geen sprake van onderhandelingen. Bruno gaat gewoon mee op stage met KAA Gent.

Mede door blessureleed speelde Bruno dit seizoen nog maar vijf keer mee in de Jupiler Pro League. Hij maakte zijn enige competitiegoal op 1 augustus in een duel tegen Beerschot (2-2).

Update 8/1: KAA Gent heeft eens goed nagedacht en besloten dat Bruno deze winter gewoonweg aan boord blijft, weet Het Nieuwsblad. Aangezien De Buffalo's zelf over niet al te veel centjes beschikken om aanvallende versterking in huis te halen, hopen ze dat de sluipschutter na Nieuwjaar wél zijn gebruikelijke niveau haalt. Daarmee stelt Gent zowel OHL als K. Beerschot V.A. teleur. Beide clubs hadden geïnformeerd naar Bruno, maar keren dus van een kale kermis thuis.