Wolverhampton na twee weken weer aan de bak: 'Maar Dendoncker blijft sukkelen'

Wolverhampton na twee weken weer aan de bak: 'Maar Dendoncker blijft sukkelen'

De intrede van de omikronvariant blijft lelijk huis houden op het vlak van besmettingen in Europa. Ook de voetbalwereld ontsnapt daar niet aan. Zo moest Wolverhampton Wanderers haar voorbije twee Premier-League-duels laten uitstellen vanwege een overvloed aan besmettingen. Leander Dendoncker was en is nog steeds één van die slachtoffers.

Maandag treedt Wolverhampton eindelijk nog eens in de wei. Van een opwarmer voor 2022 is geen sprake, aangezien de oranjehemden meteen een bezoekje brengen aan Manchester United. Of Dendoncker van de partij zal zijn op Old Trafford, is voorlopig nog koffiedik kijken. Volgens La Dernière Heure was de Rode Duivel immers één van de spelers die effectief ziekteverschijnselen vertoonden.

Dendoncker zou momenteel nog behoorlijk verzwakt zijn door het coronavirus, waardoor het er eerder naar uitziet dat hij onvoldoende fit is om Man U in de ogen te kijken. De coronabesmetting smaakte voor hem extra zuur, aangezien Dendoncker zich in december weer in de basis had geknokt bij The Wolves. In de eerste maanden van het seizoen moest hij genoegen nemen met een rol in de marge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie