Update: BILD reageert op Pepi-nieuws van Romano en onthult lagere transfersom

Update: BILD reageert op Pepi-nieuws van Romano en onthult lagere transfersom

02-01-2022 13:04

Ricardo Pepi (18) staat op het punt een contract te ondertekenen bij FC Augsburg. De FC Dallas-speler maakt voor twintig miljoen euro de overstap naar de Bundesliga-club.

Dat meldt Fabrizio Romano. De transfersom kan nog wat hoger uitvallen door mogelijke bonussen. Pepi leek lang op weg naar VfL Wolfsburg, maar kiest uiteindelijk voor Augsburg. De aanvaller vliegt naar München en ondergaat zondag verschillende medische tests, alvorens hij zijn contract gaat ondertekenen. Mocht de transfer doorgaan, dan betekent het een recordtransfer voor MLS- én Augsburg-begrippen.

Pepi speelde tot op heden 55 MLS-wedstrijden voor Dallas, waarin hij vijftien keer tot scoren kwam. Hij gaf daarnaast vijf assists. Ondanks zijn leeftijd van achttien jaar kwam hij al tot zeven interlands voor het nationale elftal van de Verenigde Staten, waarin hij drie keer trefzeker was.

Update: In navolging van Fabrizio Romano maakt ook BILD melding van de aanstaande transfer van Ricardo Pepi (18) naar FC Augsburg. Waar Romano echter melding maakt van een transfersom van twintig miljoen euro, stelt BILD dat Augsburg 'slechts' dertien miljoen euro neer hoeft te leggen voor het FC Dallas-talent. De aanvaller ondergaat zondag een aantal medische tests, alvorens hij zijn handtekening onder het contract gaat zetten.