Broer van Lukaku-interviewer gooit olie op het vuur: Hij wil morgen nog terug

Broer van Lukaku-interviewer gooit olie op het vuur: "Hij wil morgen nog terug"

02-01-2022 12:04 Laatste update: 12:06
22

De Italiaanse journalist Marco Barzaghi heeft extra olie op het vuur gegooid, na het veelbesproken interview dat zijn broer Matteo afnam met Romelu Lukaku. De Belgische spits verklaarde dat hij met enige spijt terugkijkt op zijn transfer van Internazionale naar Chelsea: volgens Marco Barzaghi is Lukaku zelfs al helemaal klaar met het leven in Londen.

Het gesprek van Lukaku met Sky Sport Italia deed zoveel stof opwaaien dat de Rode Duivel zondag niet mee mag spelen tegen Liverpool. Volgens Marco Barzaghi heeft zijn broer – en dus tevens Sky Sport Italia-collega – off the record echter nog meer opvallende quotes 'buitgemaakt'. "Hij wil het liefst morgen nog terug naar Milaan, te voet desnoods", aldus de Sport Mediaset-journalist op zijn YouTube-kanaal. "Hij is nu al klaar met het leven in Londen en Engeland."

Lukku voetbalde tussen 2011 en 2019 al in Engeland, voor Chelsea, West Bromwich Albion, Everton en Manchester United. Daarna kwam hij twee seizoenen lang uit voor Internazionale, maar afgelopen zomer moest hij wegens financiële problemen verkocht worden door de Nerazzurri en keerde hij terug bij Chelsea. Mocht Lukaku inderdaad weer naar Milaan willen, dan zou een eventuele overname van Inter dat proces kunnen bespoedigen: het steenrijke consortium uit Saudi-Arabië dat onlangs Newcastle United overnam, zou nu ook zijn pijlen op de regerend Serie A-kampioen gericht hebben.