'FC Barcelona doet nog een ultieme poging voor Dembélé'

'FC Barcelona doet nog een ultieme poging voor Dembélé'

01-01-2022 13:45

FC Barcelona heeft een contractverlenging van Ousmane Dembélé nog altijd niet uit het hoofd gezet, melden Spaanse media. Maandag wil de Catalaanse grootmacht nog een allerlaatste poging wagen om tot een akkoord te komen.

Bij Barça is Dembélé de laatste dagen het onderwerp van gesprek. De Franse buitenspeler beschikt over een aflopend contract en wil alleen verlengen als hij een jaarsalaris van rond de veertig miljoen euro krijgt. Barcelona wil en kan dat niet ophoesten, maar de club gaat nog een laatste poging doen om een akkoord te bereiken met Dembélé. Onder meer Sport en AS melden dat club en speler maandag een laatste keer om de tafel gaan.

Als de partijen dan niet nader tot elkaar komen, lijkt een contractverlenging definitief van de baan. Barcelona hoopt Dembélé in dat geval deze maand al te slijten, zodat het nog een transfersom overhoudt aan de 27-voudig international.

Dembélé speelt inmiddels 4,5 jaar voor Barcelona, dat hem voor 135 miljoen euro overnam van Borussia Dortmund. Die hoge transfersom heeft de rappe aanvaller nog niet waar kunnen maken.