Groen licht voor Courtois, ook Hazard kan 2022 in stijl beginnen

Groen licht voor Courtois, ook Hazard kan 2022 in stijl beginnen

01-01-2022 12:15 Laatste update: 02-01-2022 10:10

Thibaut Courtois staat zondag gewoon in doel bij Real Madrid. Dat weet Marca. La Liga geeft hem groen licht, ook al testte Courtois positief op corona. 

Courtois testte deze week positief bij zijn terugkeer uit vakantie, maar heeft inmiddels ook al twee keer negatief. De Spaanse profliga gelooft daarom dat het om een vals positieve test ging en geeft Courtois toestemming om in actie te komen tegen Getafe.

Die vals positieve testen zijn geen unicum bij Real Madrid, want ook Federico Valverde en Eduardo Camavinga maakten het al mee. Vinicius Junior blijft echter wél out met corona. De kans is daarom reëel dat Eden Hazard weer mag starten. 

Real Madrid staat momenteel aan kop in Spanje met acht punten voorsprong op nummer twee Sevilla, dat wel een match minder gespeeld heeft. Getafe staat voorlopig maar op een zestiende plaats. 

Update: Real Madrid heeft haar selectie voor de match tegen Getafe bekendgemaakt. Zoals verwacht haalde Courtois na een negatieve test de kern. Ook Hazard kan zondag in actie komen bij de koploper in Spanje.