OFFICIEEL: Luyindama kiest niet voor Antwerp, wel voor Saudi-Arabië

OFFICIEEL: Luyindama kiest niet voor Antwerp, wel voor Saudi-Arabië

31-12-2021 18:40 Laatste update: 30-01-2022 20:00
30

Christian Luyindama keert dan toch niet terug naar België. De verdediger werd even gelinkt aan Royal Antwerp FC, maar trekt naar Saudi-Arabië.

Dat weet de Turkse journalis Gökhan Dinç. Luyindama werd eerder al in verband gebracht met een Belgische clubs. Nu raakte bekend dat het om Antwerp gaat, dat Luyindama tot het einde van het seizoen leent van Galatasaray.

Antwerp is nog op zoek naar een nieuwe centrale verdediger en werd onder andere in verband gebracht met Thomas Vermaelen. Het lijkt nu echter Luyindama te gaan worden die de leemte achterin zal opvullen.

Luyindama kwam in het verleden uit voor Standard, waar hij één van de sterkhouders was. In januari 2019 trok hij richting Galatasaray en werd hij ook een basispion. Toch mocht hij vertrekken bij de Turkse club, waar hij nog een contract tot medio 2024 heeft.

Update: Niet Antwerp, maar wel Al Taauwoun wordt de nieuwe club van Luyindama. De voormalige verdediger van Standard trekt naar de club uit Saudi-Arabië, dat eerder ook al Collins Fai overnam. Hij wordt tot het einde van het seizoen gehuurd, met een aankoopoptie. Zo meldt Galatasaray via de officiële kanalen.