Noa Lang vindt dat hij elke match beslissend moet zijn bij Club Brugge

"Noa Lang vindt dat hij elke match beslissend moet zijn bij Club Brugge"

31-12-2021 13:46 Laatste update: 12:48
3

Noa Lang kreeg de wind van voren na de nederlaag van Club Brugge in de derby tegen Cercle Brugge. In een gesprek met La Dernière Heure laat coach Philippe Clement zich uit over de Nederlander.

Clement vindt niet dat het aan de concentratie ligt bij Lang. “Maar hij is een jongeman die waarschijnlijk ook de aandacht trekt van de pers, zaakwaarnemers en andere clubs. Noa wil altijd het maximale doen en ik vind dat hij zichzelf soms te veel druk oplegt. Hij vindt dat hij in elke wedstrijd beslissend moet zijn. Dat soms zo ook en op andere momenten was het ook gewoon heel goed. Je kan niet elke keer beslissend zijn. Zelfs bij City kunnen Foden, Mahrez en Jesus het niet."

Lang laat zich soms provoceren door de fans. “Hij bleef heel rustig in Antwerpen en Sint-Truiden, het bewijst dat hij lessen trekt uit zijn ervaring. Ik was niet blij met hem na de wedstrijd in Anderlecht dit seizoen. Ik sprak hem daarover aan. Hij reageerde aan het begin van het seizoen ook op provocaties, maar hij begreep het en deed het niet meer. Maar hij is nog steeds een 22-jarige speler.”