En daar is de volgende al: ook Boyata loopt het coronavirus op en zit in isolatie

En daar is de volgende al: ook Boyata loopt het coronavirus op en zit in isolatie

30-12-2021 17:13

Het regent positieve coronagevallen. Dat geldt voor zowat de hele wereldbevolking en aangezien het virus geen onderscheid maakt in rang of stand, ontsnappen ook enkele Rode Duivels er niet aan. Dedryck Boyata is de nieuwste naam in het lijstje.

Via haar eigen website maakt Hertha BSC, de club van Boyata, bekend dat onze landgenoot een positieve test heeft afgeleverd toen hij na zijn korte vakantie terugkeerde naar Berlijn. Daarop is hij meteen in isolatie gegaan. Hertha hoopt dat Boyata snel herstelt, aangezien het zich de komende dagen volop klaarstoomt voor de herstart van de Bundesliga. Op zondag 9 januari volgt een duel met 1FC. Köln.

Boyata is overigens niet de enige Hertha-kracht die het coronavirus heeft opgelopen. Ook de Nederlander Deyovaisio Zeefuik zit met de gebakken peren. Enkele Belgische spelers kunnen erover meespreken. De voorbije weken testten onder meer Romelu Lukaku, Dodi Lukebakio en Thibaut Courtois ook al positief. Die laatste hoopt na twee latere, negatieve tests echter toch nog te mogen aantreden zondag.