UPDATE: 'Ook Genk gaat transferstrijd aan met Standard om Selemani in te lijven'

UPDATE: 'Ook Genk gaat transferstrijd aan met Standard om Selemani in te lijven'

30-12-2021 09:05 Laatste update: 16:42
17

Nadat Standard Jean-Luc Dompé wilde overnemen van Zulte Waregem, richt de Luikse club nu haar pijlen op Faïz Selemani van KV Kortrijk, zo schreef La Dernière Heure. Standard krijgt echter stevige concurrentie voor de handtekening van Selemani.

Een vijftiende plaats aan de winterstop (met twee wedstrijden minder gespeeld) betekent dat Standard in de wintermercato op zoek moet naar versterking. Volgens La Dernière Heure zouden de Rouches zich willen versterken met Selemani. LDH laat weten dat Standard ook al een bod zou hebben uitgebracht op Selemani. Er zouden ook al aanbiedingen zijn uit Turkije en het Midden-Oosten voor het goudhaantje van Kortrijk. 

Selemani kwam dit seizoen 20 keer in actie voor KVK en was daarin goed voor negen doelpunten en vijf assists. Moest Selemani de overstap naar Standard maken, zou hij er verenigd worden met Luka Elsner met wie hij samenwerkte bij Union Saint-Gilloise.

Update: Standard krijgt niet enkel uit het buitenland concurrentie voor Selemani. Ook KRC Genk ziet het wel zitten in de sterspeler van Kortrijk, meldt Het Laatste NieuwsHoewel er met onder meer Théo Bongonda, Junya Ito, Luca Oyen en Mike Trésor al behoorlijk wat kwaliteit rondloopt op de flanken, heeft Bernd Storck er blijkbaar toch nog graag een optie bij. Voorlopig zou de interesse van Genk wel op een lager pitje staan dan die van Standard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s