'Ploegmaat van Lukaku wordt aangeboden bij FC Barcelona'

'Ploegmaat van Lukaku wordt aangeboden bij FC Barcelona'

30-12-2021 08:50

Hakim Ziyech is door zijn zaakwaarnemer aangeboden bij FC Barcelona, meldt Gerard Romero. Volgens de goed ingevoerde Barça-watcher van RAC1 kan de transferoperatie in een stroomversnelling komen door de breuk met Ousmane Dembélé.

Romero maakte woensdagavond bekend dat Dembélé zijn aflopende contract bij Barcelona tóch niet gaat verlengen. De mega-eisen van de Franse vleugelaanvaller, die naar verluidt een jaarsalaris van veertig miljoen euro eist, zijn Barça te gortig. Een transfervrije overstap naar de Premier League is op dit moment het meest waarschijnlijk.

In de schaduw van het Dembélé-nieuws meldt Romero dat Ziyech door zaakwaarnemer Mustapha Nakhli is aangeboden in Camp Nou. Ziyech is geen vaste waarde bij Chelsea en is mogelijk beschikbaar voor een huurperiode. Het is niet de eerste keer dat Ziyech aan Barça wordt gelinkt.

Ook de vertegenwoordigers van Anthony Martial (Manchester United) en Bryan Gil (Tottenham Hotspur) zouden hun spelers hebben aangeboden bij Barcelona. De noodlijdende Catalanen telden deze week nog 55 miljoen euro neer voor Ferran Torres.