Onana staande gehouden door Belgische politie: Deze man gebruikt drugs

Onana staande gehouden door Belgische politie: "Deze man gebruikt drugs"

30-12-2021 08:35 Laatste update: 08:23
Eredivisie 3 Reacties

Andre Onana heeft het zwaar gehad, vertelt hij aan The Daily Mail. De doelman van Ajax en Kameroen blikt in het Britse dagblad terug op een periode 'vol dieptepunten' en rakelt een incident in België op.

"Het is een stigma", zegt Onana over zijn dopingschorsing, die hem negen maanden van zijn carrière kostte. "Het voelt soms alsof de woorden op mijn voorhoofd zijn gestempeld. Die week (oktober 2020, red.) testte ik positief, maar ik was daarvoor al twee of drie keer gecontroleerd. Maar zo zien ze het niet: je kunt zeventien negatieve tests hebben, het maakt geen verschil."

De stempel waar hij aan refereert, voelde Onana overal. "Ik werd aangehouden door de politie in België", rakelt hij op. "Het ging heel normaal: Hoe gaat het? Mogen we uw documenten zien? Maar toen ik mijn identiteitskaart liet zien, herkende één van de agenten mij en zei: Meneer Onana, stap uit de auto. Ik stap uit en ze beginnen de hele auto te controleren! En ik hoor ze in het Frans zeggen: Dit is een man die drugs gebruikt."

"Ik lach er nu om, maar de enige reden dat ik niet met ze ben gaan vechten, is dat het politieagenten waren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie