L'Équipe komt razendsnel met volgende update in transferdossier Martial

L'Équipe komt razendsnel met volgende update in transferdossier Martial

29-12-2021 22:20

De ontwikkelingen rondom Anthony Martial volgen elkaar in razend tempo op. Manchester United bedankte eerder op de woensdag voor een huurvoorstel van Sevilla, maar volgens L'Équipe zit het er dik in dat het alsnog van een transfer gaat komen.

Woensdag werd het in de Engelse media duidelijk dat Sevilla Martial – in 2015 nog binnengehaald door Louis van Gaal – zonder optie tot koop wilde huren én dat Manchester United niet inging op dit aanbod. L'Équipe is er nu ook in gedoken en weet te melden dat beide clubs de komende dagen nader tot elkaar zullen komen. De toonaangevende sportkrant weet dat de hoog aangeschreven Sevilla-directeur Monchi zijn tanden in het dossier heeft gezet en gaat ervan uit dat er alsnog een akkoord tussen beide clubs gaat komen.

Manchester United betaalde bij zijn komst zestig miljoen euro voor Martial, die later beslag legde op de Golden Boy Award. Dit seizoen komt hij er echter niet aan te pas op Old Trafford, ondanks een tot 2024 doorlopend contract: in de Premier League, de Champions League en de League Cup kwam hij tot dusver tot 359 minuten.