Opvallend: 'Standard dacht even aan sensationele comeback van Trebel'

Opvallend: 'Standard dacht even aan sensationele comeback van Trebel'

29-12-2021 18:30 Laatste update: 18:31
Jupiler Pro League 12 Reacties

Standard heeft het nog steeds bijzonder moeilijk en bengelt onderaan het klassement. Het hoopt binnenkort stappen te kunnen zetten en wil zich nog versterken. Daarvoor dacht het onder andere aan... Adrien Trebel.

De middenvelder was lange tijd persona non grata na zijn overstap richting RSC Anderlecht, maar volgens La Capitale was hij wel in beeld bij de Rouches. Standard dacht even aan zijn terugkeer, maar heeft uiteindelijk toch besloten om niet in actie te schieten.

Een terugkeer van Trebel zou alleszins opmerkelijk geweest zijn. Trebel is persona non grata bij de fans, die ook al niet tevreden zijn met de acties van het huidige bestuur. De transfer van de middenvelder zou ongetwijfeld voor nog meer frustratie gezorgd hebben bij de achterban.

Toekomst Trebel
Inmiddels is het nog steeds niet duidelijk waar de toekomst van Trebel ligt. RSC Anderlecht hoopt nog steeds op een vertrek van de middenvelder, maar met zijn jaarloon van 2,7 miljoen euro is het moeilijk om geïnteresseerde clubs te vinden. Hij heeft nog een contract tot medio 2023 bij de Brusselaars.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie