'Real Madrid gaat all-in: Mbappé en Haaland moeten naar Bernabéu komen'

'Real Madrid gaat all-in: Mbappé en Haaland moeten naar Bernabéu komen'

Real Madrid gaat voor een megalomane transfercoup: Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) en Erling Haaland (Borussia Dortmund) moeten de overstap maken naar de hoofdstad van Spanje. Met dat nieuws pakt Marca woensdag uit.

De concrete interesse van Real Madrid in Mbappé is geen geheim: afgelopen zomer was het Franse wonderkind hard op weg naar het Bernabéu. PSG blokkeerde de transfer tot drie keer toe, waardoor Mbappé zijn contract uitdient in Parijs. In de zomer gaat hij naar alle waarschijnlijkheid alsnog naar Real.

Omdat Mbappé transfervrij is, heeft Real Madrid meer financiële armslag om ook Haaland aan te trekken. Na dit seizoen is de Noorse topspits voor 75 miljoen euro op te pikken bij Borussia Dortmund. Daar komt nog wel een grote commissie voor zaakwaarnemer Mino Raiola bovenop.

Haaland heeft naar verluidt een duidelijke voorkeur voor een overstap naar La Liga. Het is ook een boost voor FC Barcelona, maar de noodlijdende Catalanen leggen het financieel af tegen Real Madrid. "Ze hebben de mogelijkheden om Mbappé en Haaland te halen", zei La Liga-baas Javier Tebas onlangs over Real.

'Bij Real Madrid is men ervan overtuigd dat het samenbrengen van Mbappé en Haaland een garantie is voor succes in het komende decennium', aldus Marca. De twee aanvallers zullen in januari sowieso nog niet de overstap naar Real maken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie