Cuypers sluit december toch nog op positieve noot af: “Het doet heel veel deugd”

Cuypers sluit december toch nog op positieve noot af: “Het doet heel veel deugd”

28-12-2021 22:00

KV Mechelen heeft een uitstekend 2021 afgesloten op een knappe zesde plek, met amper vier puntjes achterstand op een (virtueel) ticket voor de Champions Play-Off. Tegen RFC Seraing had het aan zes minuten genoeg om een mooi kerstcadeau aan haar fans aan te bieden. Voor Hugo Cuypers deed de zege extra deugd.

Cuypers, één van de absolute revelaties bij KV Mechelen dit seizoen, nam zelf de tweede treffer voor zijn rekening. Daarmee sloot de aanvaller een moeilijke periode op een positieve noot af. “Het was een heel frustrerende maand december voor mij na die hoofdblessure in de bekermatch tegen Cercle”, verwijst Cuypers bij Sporza naar de eerste dag van december.

“Het doet heel veel deugd om op deze manier terug te keren”, steekt hij zijn blijdschap niet onder stoelen of banken. Nochtans had KV Mechelen het in de eerste helft lastig om een opening te vinden in de afweergordel van Seraing. “Ik denk dat we weer moesten aanpassen om zonder publiek te spelen”, zoekt Cuypers nog naar een verklaring.