'Chelsea hoopt te ruilen na Chilwell-nieuws, Dest en Tagliafico ook genoemd'

'Chelsea hoopt te ruilen na Chilwell-nieuws, Dest en Tagliafico ook genoemd'

28-12-2021 18:40
3

Chelsea wil de winterse transfermarkt op om het gemis van de geblesseerde Ben Chilwell op te vangen. Lucas Digne wordt genoemd en The Telegraph meldt inmiddels dat The Blues een speciale ruilconstructie in gedachten hebben. Sergiño Dest en Nicolás Tagliafico worden gezien als andere mogelijke opties.

Digne staat echter bovenaan het lijstje van Chelsea, dat een ruil in gedachten heeft. Everton kent tot nu toe een teleurstellend seizoen en staat vijftiende in de Premier League. The Toffees zouden Ross Barkley graag toevoegen aan de selectie en Chelsea hoopt dat Digne de omgekeerde weg gaat bewandelen. De eerste contacten met het kamp van Digne zouden inmiddels zijn gelegd, zo weten The Telegraph en Fabrizio Romano. Het zou gaan om een huurconstructie.

Romano meldt ook dat, mocht een deal met Everton niet lukken, Dest en Tagliafico op het lijstje van Chelsea staan. Concreet is dit echter nog niet. Mocht het The Blues niet lukken om Digne, Dest of Tagliafico naar Stamford Bridge te halen, dan bestaat er een kans dat Emerson Palmieri of Ian Maatsen terugkeert naar Londen.