Website opgericht om de coach van Benfica en Vertonghen weg te jagen

Website opgericht om de coach van Benfica en Vertonghen weg te jagen

De chaos bij Benfica is compleet: trainer Jorge Jesus wordt met onmiddelijke ingang ontslagen. Dat melden Portugese media. Jan Vertonghen zal nu dus opnieuw moeten aarden met de toekomstige coach. Hij speelde dit seizoen al dertien wedstrijden in de verdediging bij Benfica

Benfica doet nog volop mee om de Portugese landstitel, toch is het code rood in Lissabon. Benfica werd vorige week in de beker uitgeschakeld door FC Porto, waarna de boel ontspoorde. Jesus kreeg het aan de stok met aanvoerder Pizzi, zette hem uit de selectie en kreeg vervolgens de gehele selectie, inclusief Vertonghen, op zijn dak.

Training geschrapt
De clubleiding kiest de kant van de spelers en slaat een nieuwe weg in. De situatie is onhoudbaar en dat heeft geresulteerd in het ontslag van Jesus, melden A BolaO Jogo en tv-zender Sic Notícias. De training van dinsdagochtend is geschrapt en Benfica heeft Nélson Veríssimo, de trainer van Benfica B, gevraagd om het over te nemen. 

Website
Het nieuws is nog niet officieel maar het zorgt er allemaal voor dat de druk op Jesus verder toeneemt. Hij is niet bepaald populair bij de achterban. Er werd zelfs een website in het leven geroepen om hem richting Flamengo 'te klikken'. Jesus werd in verband gebracht met een terugkeer naar de Braziliaanse club, waar hij eerder tussen 2019 en 2020 trainer was. Flamengo is na het ontslag van trainer Renato Portaluppi op zoek naar een nieuwe trainer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie