Wesley wil binnen jaar op het WK staan: Tite heeft hem graag, fysiek en tactisch

Wesley wil binnen jaar op het WK staan: "Tite heeft hem graag, fysiek en tactisch"

Club Brugge heeft nog niet al te veel plezier beleefd aan de terugkeer van Wesley Moraes. Over alle competities en wedstrijden heen kwam de Braziliaanse spits nog maar tot zo'n 120 minuten. Toch blijft Wesley zelf razend ambitieus voor de toekomst. Zelfs het WK in Qatar staat op zijn bucket list.

In gesprek met het Braziliaanse Globo doet de makelaar van Wesley de toekomstplannen van zijn cliënt uit de doeken. Eerst en vooral wil hij na Nieuwjaar een gepaste club vinden. De uitleenbeurt aan Club Brugge komt zo goed als zeker ten einde en ook moederclub Aston Villa heeft geen oren naar een verlengde samenwerking. Door een zware blessure tijdens het vorige seizoen geloven de Engelsen niet langer dat Wesley zijn topniveau opnieuw kan benaderen. 

Zijn zaakwaarnemer is daar uiteraard wél van overtuigd. Daar heeft Wesley echter een ideale omgeving voor nodig. In zijn thuisland Brazilië zou alles weer in de plooi moeten vallen. Eerder toonden Corinthians en Palmeiras zich al geïnteresseerd, maar zij zijn inmiddels afgehaakt. Sao Paulo is wél nog kandidaat. "Inter en Sao Paulo hebben een voorstel gedaan aan Aston Villa, maar zij zullen rechtstreeks met de staf moeten spreken", geeft zijn makelaar een update. Volgens hem zal de speelstijl van zijn toekomstige club de belangrijkste factor vormen in zijn keuze.

En dan is er dus nog het WK in Qatar. Binnen minder dan een jaar gaat het prestigieuze toernooi van start. Als het van Wesley afhangt, maakt hij daar deel uit van de Braziliaanse Seleçao. "Het is zijn droom om op het WK te spelen. Als hij een geweldig jaar doormaakt, geloof ik in zijn kansen, aangezien Tite (de bondscoach, nvdr.) hem graag heeft, zowel fysiek als tactisch", besluit zijn makelaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie