KV Mechelen pakt de volle buit tegen Seraing, dat in de gevarenzone achterblijft

27-12-2021 20:38 Laatste update: 20:45

KV Mechelen heeft maandagavond de drie punten thuis gehouden tegen RFC Seraing. Malinwa won met 2-0 na doelpunten van Ferdy Druijf en Hugo Cuypers

KV Mechelen wou zich herpakken na het verlies tegen SV Zulte Waregem en de bekeruitschakeling tegen Eupen. Voor de rust mocht Malinwa vooral zijn doelman Gaetan Coucke bedanken. Met enkele knappe reddingen zorgde hij ervoor dat zijn ploeg met een 0-0 gelijke stand de rust in kon gaan.

Na de rust ging het beter voor Malinwa. En dat zorgde in minuut 58 ook voor het openingsdoelpunt. Het was Druijf die de netten deed trillen met een rake kopbal. Zes minuten later verdubbelde de pas ingevallen Cuypers de voorsprong. 2-0 was ook meteen de eindstand.